Multifunctionele
studio

De HOT TOPIC Food studio is met zijn volledig uitgeruste keuken de ideale omgeving voor je volgende foto- of videoshoot, tasting, demo, workshop, launch, persevent en meer. Onze daglichtstudio is multifunctioneel: ze is aanpasbaar naar jouw wensen, en dat in de vorm van twee settings:

De fotostudio: maak gebruik van de keuken en ga aan de slag met licht en camera, achtergronden en props. Maak gebruik van professioneel materiaal met of zonder onze begeleiding. Ideaal voor je volgende fotoshoot of video-opname.

De eventstudio: laat je culinair gaan in onze uitgeruste keuken. We voorzien een tafel met werkruimte voor jou en je gasten. Voor allerlei types culinaire workshops, demo’s en events.

Ben je niet zeker welke setting best past bij jouw plannen? Geef ons een seintje en we denken graag met je mee.

Creatieve
locatie

HOT TOPIC Food studio is de creatieve werkplek bij uitstek voor zowel fotografen, stylisten en bloggers als chefs, sommeliers en ondernemende foodies. Laat je creativiteit ongestoord de vrije loop in onze multifunctionele studio met uitgeruste keuken in een aangename setting met oog voor design. Geniet van een ontspannende pauze op ons binnenkoertje met vijver.

Bij ons kan je terecht voor een professionele werkervaring en een aangename beleving. We stellen materiaal van topkwaliteit ter beschikking en staan je bij in raad en daad zodat jij gefocust kan werken.

Gratis koffie en snacks van plaatselijke handelaars staan voor je klaar. Mag het wat meer zijn? Dan regelen we met veel plezier een lokale lunch of unieke catering afgestemd op jouw behoeften, voor jou en je gasten of collega’s.

Praktische
ligging

De Food studio ligt achteraan in een gedeeld pand naast een gezellige binnenkoer. We zijn gelegen in centrum Gent, in een rustige buurt vlakbij de ring en Gent Dampoort. Vlot bereikbaar met openbaar vervoer en wagen. 

Laden en lossen kan voor de deur, maar graag een seintje zodat we plaats kunnen vrijhouden. In de straat kan je betalend parkeren. Op vijf minuten wandelen heb je de gratis Zondernaamparking en betalende overdekte parking op de Vrijdagmarkt.